Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

Arrangementen

In samenwerking met restaurant ‘t Havenmantsje bieden wij u twee bijzondere arrangementen aan:

Diner bij ’t Havenmantsje met overnachting in de Havenkraan.

Meesterkok Marco Poldervaart en Chef-kok Rik Meijer zullen u voorzien van een voortreffelijk 5-gerechten diner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee. U wordt in de watten gelegd onder het genot van het mooie uitzicht over de oude binnenhaven. Het 5-gerechten diner is exclusief drankjes.

Het arrangement omvat een 5-gangendiner, een overnachting in de Havenkraan en een ontbijt voor 2 personen.

Prijs van het arrangement wo/do/zo: €389,-          
Prijs van het arrangement vr/za: €419,- 

Uw boeking wordt definitief na controle van beschikbaarheid bij ‘t Havenmantsje. Let op: ‘t Havenmantsje is gesloten op maandag en dinsdag.

Beschikbaarheid havenkraan

Cadeaubon arrangement

Wadden (High) Tea bij ’t Havenmantsje met overnachting in de Havenkraan met vroege incheck.

In samenwerking met restaurant ‘t Havenmantsje bieden wij u een overnachting in de Havenkraan met Wadden (High) Tea en een extra vroege incheck in de Havenkraan. Tussen 12:00 en 14:00 serveert het Havenmantsje een uitgebreide Wadden (High) Tea met zoete en hartige hapjes, onbeperkt koffie/thee en fruitsapjes. Hierna bent u vanaf 14:15 welkom in de Havenkraan.

Het arrangement omvat een Wadden (High) Tea, een extra vroege incheck, een overnachting in de Havenkraan en een ontbijt voor 2 personen.

Prijs van het arrangement wo/do/zo: €349,-
Prijs van het arrangement vr/za: €379,-  

Uw boeking wordt definitief na controle van beschikbaarheid bij ‘t Havenmantsje. Let op: ‘t Havenmantsje is gesloten op maandag en dinsdag.

Beschikbaarheid havenkraan

Cadeaubon arrangement