Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

Corona

Beste gasten,

Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus begrijpen wij het volledig als u vragen heeft over uw verblijf in de havenkraan. Omdat de havenkraan een privé locatie is waar u met twee personen overnacht, zien wij tot op heden geen reden om uw boeking te annuleren of verplaatsen. Wij hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om uw gezondheid te beschermen. Graag leggen wij u uit wat we de komende tijd anders zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken:

• Bij aankomst heet onze gastvrouw u welkom, maar zal geen handen schudden en gaat niet mee naar binnen. Alle informatie die u nodig heeft voor uw verblijf (gebruik van apparaten, Wifi-code etc.) is ook terug te vinden in de map die op tafel ligt in het woonverblijf.
• Helaas zijn de restaurants weer gesloten in verband met aangescherpte corona-maatregelen. Gelukkig zijn veel van de restaurants in Harlingen nog wel open voor bezorging en/of afhalen. Een overzicht van deze restaurants vindt u hier. Sommige van deze restaurants bieden alleen afhaal aan, voor de meest recente informatie kunt u het best even kijken op hun eigen websites.
• De bakker zet tussen 8.00 en 8.30 het ontbijt in de lift die in het woonverblijf naar boven komt.
• Mocht u vragen hebben tijdens uw verblijf, bel dan even met de gastvrouw. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-20173887 (bij geen gehoor: 06-13344313)
• We gebruiken elke dag extra desinfecterende middelen om de kraan zo grondig mogelijk schoon te maken. Daarnaast is er desinfecterende zeep neergezet om uw handen mee te wassen.

Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus erg serieus. Wij blijven dan ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden verwijzen wij u graag door naar het RIVM. Voor vragen over reserveringen kunt u e-mailen naar info@dromenaanzee.nl of bellen naar 06-13344313.

Met gastvrije groet,

Willem en Carla
Dromen Aan Zee