Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

COVID-19 maatregelen in de Havenkraan van Harlingen

Wij hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om de gezondheid van onze gasten te beschermen. Graag leggen wij u uit wat we de komende tijd anders zullen doen om een verblijf in de Havenkraan zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Bij aankomst heet onze gastvrouw u welkom, maar zal geen handen schudden. U krijgt van haar de sleutel van de havenkraan en zij legt u uit hoe alles werkt. Zij gaat niet met u mee naar boven. Alle informatie die u nodig heeft voor uw verblijf (gebruik van apparaten, Wifi-code etc.) is ook terug te vinden in de map die op tafel ligt in het woonverblijf.
  • Op dit moment zijn de restaurants in Harlingen gesloten, maar er is nog wel een groot aantal restaurants open voor bezorging en/of afhaal. Een overzicht van deze restaurants vindt u hier. U kunt uiteraard ook boodschappen doen bij de supermarkt en uw maaltijd in onze hotels nuttigen. Uw eigen eten meenemen is natuurlijk ook een optie. We hebben tijdelijk magnetrons neergezet om maaltijden te verwarmen. Borden en bestek zijn aanwezig.
  • De bakker zet tussen 8.00 en 8.30 het ontbijt in de lift die omhoog komt in het woonverblijf.
  • Mocht u vragen hebben tijdens uw verblijf, bel dan even met de gastvrouw. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-20173887 (bij geen gehoor: 06-13344313)
  • Normaal gesproken ontmoeten wij onze gasten ook zodra zij de havenkraan verlaten. Dit doen we voorlopig niet. U kunt de sleutel van de havenkraan achterlaten in de woonkamer en de deur van de lift achter u dicht doen bij vertrek.
  • We gebruiken elke dag extra desinfecterende middelen om de hotels zo grondig mogelijk schoon te maken. Daarnaast is er desinfecterende zeep neergezet om uw handen mee te wassen.

Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus erg serieus. Wij blijven dan ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden verwijzen wij u graag door naar het RIVM.

Met gastvrije groet,

Willem en Carla

Dromen Aan Zee