Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan   Vuurtorenwachter  

Cadeaubon

Verras vrienden, familie of zakelijke relaties met een originele cadeaubon voor een unieke overnachting in de Havenkraan van Harlingen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een cadeaubon die inwisselbaar is bij zowel de Havenkraan, de Vuurtoren als de Reddingsboot. U bepaalt hierbij zelf de waarde van de cadeaubon (vanaf €100,-). Zijn de kosten van de hotelovernachting hoger dan de waarde van de cadeaubon, dan kan het resterende bedrag worden bijbetaald door uw gasten. Ook kunt u ervoor kiezen een speciale cadeaubox te bestellen, meer info daarover vindt u onderaan deze pagina.

Na het invullen en versturen van het formulier ontvangt u van ons binnen twee dagen een voucher in pdf-formaat en een factuur via e-mail. De voucher wordt zonder datum verstuurd en de overnachting kan door de gasten via onze site geboekt worden. U kunt de tekst voor op de cadeaubon ook in het Fries aanleveren, dan zorgen wij dat de gehele voucher naar het Fries wordt vertaald.

De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig vanaf de aanschafdatum.

LET OP: Als u kiest voor een PDF-voucher dan ontvangt u deze binnen twee werkdagen via e-mail. De cadeaubox wordt binnen twee werkdagen verstuurd, maar door de vertragingen bij de bezorgdiensten kan het tot vijf dagen duren dat u de box ontvangt.

  • Uw gegevens

  • Gegevens gast(en)

  • VoornaamAchternaam 
    Rij toevoegen
  • Voucher

  • Als u voor deze optie kiest is de cadeaubon inwisselbaar bij zowel de Havenkraan, de Vuurtoren als de Reddingsboot. U kunt hier zelf een bedrag invullen vanaf €100,-.
  • € 4,- per stuk
  • Bevestigen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 
HK DAZ

Speciale cadeaubox

Een bijzondere attentie is de prachtige speciale cadeaubox waarin niet alleen een cadeaubon zit, maar ook een kleine brochure van de havenkraan. Hiermee is de verrassing en het cadeau nóg mooier. U kunt deze bij ons bestellen voor €10,00, inclusief verzendkosten. Er is ook een algemene Dromen Aan Zee cadeaubox beschikbaar voor de algemene Dromen Aan Zee cadeaubonnen die bij alle drie van onze hotels (havenkraan, vuurtoren of reddingsboot) uitgegeven kunnen worden.

De levertijd van de cadeaubox is 5 werkdagen.